Мария Мамаева
18:13 18/01/2011

До програми “Людина року” планують увести премію для паралімпійців

До переліку номінацій загальнонаціональної програми “Людина року” планують увести спеціальну премію за досягнення паралімпійців.

 

Про це повідомив член Вищої академічної ради загальнонаціональної програми “Людина року-2010” Дмитро Видрін сьогодні на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Я вважаю, що академічній раді слід подумати над тим, щоб увести спеціальну премію, оскільки українські пара-олімпійці входять до п’ятірки найсильніших країн. Це, мабуть, єдине досягнення України такого рівня, тому нам слід подумати про те, щоб увести спеціальну премію”, — зазначив експерт.

 

За його словами, 2010 року вперше за всю історію премії “Людина року” до списку лауреатів конкурсу потрапила паралімпійська чемпіонка. Так, трикратна чемпіонка паралімпійських ігор 2010 року з біатлону Олександра Кононова стала претенденткою на здобуття премії в номінації “Спортсмен року”.

 

Крім того, члени академічної ради думають над введенням номінації у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

 

Довідка ГолосUA. П’ятнадцята урочиста церемонія вручення премії “Людина року-2010” відбудеться 26 березня 2011 року в Національному палаці мистецтв “Україна”. Цього року буде визначено переможців у 18 номінаціях.

 

 

 

 

Читайте также по теме