ГолосUA
18:37 21/06/2010

Добкін вирішив залагодити ситуацію навколо ДТП зі своєю участю миром

В управлінні МВС у Харківській області повідомили, що інцидент з ДТП за участю губернатора Харківщини Михайла Добкіна, швидше за все, можна вважати вичерпаним.

За даними міліції, сторони вирішили "залагодити ситуацію миром". Водночас ДАІ Зміївського району за фактом ДТП продовжує проводити перевірку.

Раніше Михайло Добкін визнав свою провину у ДТП. "У ДТП, я вважаю, що одним з винуватців був я. Я виїжджав із другорядної дороги на головну і на жаль не помітив ліворуч від мене машину, вона не дотримувалась правил швидкісного режиму", — заявив він.

Нагадаємо, зіткнення трьох автомобілів сталося вдень 20 червня біля АЗС по вулиці Харківській у місті Зміїв. "Фольгсваген-пасат", яким управляв 26-річний місцевий мешканець, після зіткнення з "Тойота Ленд-Крузер" за кермом якого був губернатор, врізався у "Фольксваген-гольф " під управлінням 25-ти річної мешканки Чугуєва.

"Ніхто не постраждав, за допомогою ніхто не звертався, всі цілі, здорові, слава Богу", — сказав Добкін. У міліції повідомили, що саме глава області викликав на місце події швидку допомогу та міліцію.

За матеріалами: Подробности

Читайте также по теме