ГолосUA
18:37 20/09/2010

Докорінні зміни в Україні можливі вже за 10 років — Міністр Сингапуру

За 10 років можна повністю змінити Україну.

Про це заявив міністр-ментор Республіки Сингапур Лі Куан Ю під час зустрічі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомили у Департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.

«Я впевнений, якщо Ви зможете створити такі умови, які дійсно зможуть залучити інвестиції, змусять інвесторів повірити у надійність цієї системи з тим, щоб вони залишились в Україні на тривалий час — то ті інвестиції, передова система менеджменту і новітні технології, помножені на виробничі потужності України та інтелект — дозволять протягом 10 років повністю змінити країну», — зазначив Лі Куан Ю, додавши, що найголовніше — створити такі умови для інвесторів, щоб вони могли вільно розвивати бізнес, отримувати прибуток та при необхідності вільно забрати свої прибутки.

Прем’єр-міністр підкреслив, що в Україні створюється надзвичайно ліберальне законодавство і сприятливий інвестиційний клімат. Наша країна протягом 10 років має намір реалізувати шість великих інвестиційних проектів, до участі в яких запрошуються, зокрема, сингапурські компанії. «Ми розраховуємо, що Ваш візит дасть можливість сингапурським інвесторам краще пізнати нашу країну», — підкреслив М. Азаров.

Лі Куан Ю підтвердив, що відкриття України для сингапурського капіталу – одна із цілей його візиту до нашої країни. />  

Читайте также по теме