ГолосUA
13:11 18/05/2010

Донію краще не стає, його переводять на інтенсивне лікування

Народний депутат від "Нашої України-Народної Самооборони" Олесь Доній, який постраждав 27 квітня у Верховній Раді під час розгляду ратифікації угод щодо перебування Чорноморського флоту Росії у Криму, уже 21-й день перебуває у лікарні, і покращення його здоров’я немає.

Про це повідомив голова опозиційного уряду Сергій Соболєв. За його словами, очевидно, О.Донія переведуть на інтенсивне лікування.

У свою чергу міністр внутрішніх справ опозиційного уряду Геннадій Москаль зауважив, що, незважаючи на те, що крім О.Донія численні ушкодження отримала ціла група народних депутатів від опозиції, жодної кримінальної справи порушено не було.

За словами депутата, стосовно О.Донія він особисто звертався до прокуратури і міліції, і йому стало відомо, що у цих органах не зареєстрована навіть заява про фізичні ушкодження, завдані депутату.

На думку Г.Москаля, це можна пояснити тим, що у цьому разі слід застосовувати статтю «Погроза або насильство над державним діячем» Кримінального кодексу, яка передбачає до 7 років позбавлення волі.

Г.Москаль додав, що усі можливі підозрювані у такій справі були би депутатами від Партії регіонів

 

Читайте также по теме