ГолосUA
19:47 22/03/2010

Донька заступника Черновецького хотіла захопити стоматологічну поліклініку?

Донька заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Головача намагалась захопити і продати найбільшу стоматполіклініку Дніпровського району міста. /> Про це повідомила голова профспілкового комітету згаданої стоматполіклініки Ірина Нечитайлова, передав кореспондент ГолосUA.

“Її мета — продати приміщення найбільшої поліклініки Києва. Вона забрала з собою печатку медзакладу, оригінали документів на право користування землею та інші важливі папери”, — сказала І. Нечитайлова.

За її словами, конфліктна ситуація виникла 2 грудня 2009 року, коли замість головного лікаря поліклініки Людмили Ігнатенко, як була на лікарняному, директор ТМО “Стоматологія” Юрій Пуденко призначив в.о. голови поліклініки Наталю Шапку — доньку заступника КМДА В. Головача. Протягом 2 місяців перебування Н. Шапки на посаді в поліклініці запровадили грошові побори. Крім того, за словами голови профспілки, Н. Шапка незаконно призначала собі премії, не виплачувала зарплати колективу поліклініки, в якій працює понад 270 осіб.

Як зазначив лікар поліклініки Олег Дідик, Н. Шапка наполягала на тому, щоби були скорочені бюджетні ставки та було закуплено обладнання, вартість якого дорівнює вартості цілого стоматологічного відділення. 2 лютого 2010 року головний лікар Л. Ігнатенко вийшла на роботу і своїм наказом звільнила Н. Шапку через її незаконні та протиправні дії у відношенні до колективу та незаконне використання коштів. Однак 17 березня заступник Н. Шапки Денис Прокопенко разом із 20-ма особами спортивної тілобудови намагались захопити приміщення поліклініки. Як підкреслила І. Нечитайлова, колектив зміг відстояти свої робочі місця, однак вони не знають, що буде далі. Водночас голова профспілки поліклініки наголосила, аби лікарі не замовчували подібні інциденти.

К. Коваленко.

 

Читайте также по теме