Довгий може стати кандидатом у мери Києва від Партії регіонів – експерт

 

Секретар Київради Олесь Довгий може стати кандидатом на посаду Київського міського голови від Партії регіонів під час наступних виборів.

 

Таку думку висловив заступник директора Агентства Моделювання Ситуацій Олексій Голобуцький на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

«Довгий — видна, обдарована, молода людина, при чому він україномовний киянин. Є багато передумов, в тому числі і те, що він зовсім не бідний. Попов — не остання кандидатура від Партії регіонів, яка може бути на наступних виборах», — сказав О. Голобуцький.

 

За його словами ПР ще не визначилось кого вони будуть ставити на посаду мера столиці під час майбутніх виборів. «Якби у них була б людина, яка могла виграти в Києві, я думаю, Черновецького б вмовили піти у відставку, завели кримінальну справу і логічно – відбулись вибори. Однак такої людини не має», — сказав він. Експерт також зазначив, що при нинішній ситуації на посаду міського із кандидатом від Партії регіонів можливо буде конкурувати екс-Прем’єр-міністр країни Юлія Тимошенко, в якої у Києві рейтинг набагато більший ніж у будь-якого представника від ПР.

 

Читайте также по теме