ГолосUA
07:52 29/04/2010

Довгий посварив Верховну Раду за погану поведінку і пообіцяв, що у Київраді такого не буде

Секретар Київради Олесь Довгий “посварив” Верховну Раду за поведінку у вівторок, і пообіцяв, що у Київраді такого не буде.

Про це він заявив із президії Київради під час пленарного засідання, передав кореспондент ГолосUA.

“Хочу акцентувати увагу, в який спосіб відбувалось засідання Верховної Ради. Вся країна стала свідком інституту парламентаризму в цілому, депутатського мандату і іміджу держави в очах всіх, хто спостерігав за подіями в стінах парламенту. Не можна в стінах будь-якого органу в силу аргументів підмінювати фізичне протистояння відвертими хуліганськими діями”, — сказав він.

За словами посадовця, подібного у Київраді більше відбуватись не буде. “Часи такого протистояння у Київраді вже минули”, — наголосив Довгий.

Наразі засідання відкрито, і у залі зареєстровано 100 депутатів, переважна частина питань, які будуть розглядатись сьогодні, — питання надання і продажу земельних ділянок.

Разом і з тим, Довгий вніс на розгляд проект рішення щодо перенесення депутатських виступів та заяв на кінець засідання, його підтримали 62 депутати. Як зазначила опозиція, таким рішенням нагальні питання киян будуть більш закритими для ЗМІ.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме