ГолосUA
16:58 21/07/2010

ДП «Антонов» планує створити в ПАР центр обслуговування літаків

ДП "Антонов" підписало "меморандум про взаєморозуміння" з південноафриканськими Pamodzi Investment Holdings і Denel Aviation, який підтверджує наміри сторін об’єднати зусилля у просуванні на ринок африканського континенту літаків "Антонов" і організації центру з їх обслуговування і ремонту.

За підсумками підписання меморандуму президент — генеральний конструктор ДП "Антонов" Дмитро Ківа відзначив, що підприємство приділяє велику увагу створенню ефективної структури післяпродажного обслуговування і ремонту літаків "Ан".

"Підписання сьогоднішнього меморандуму є одним із значних кроків у цьому напрямку. Працюючи в інтересах замовника, ми робимо все можливе для забезпечення найбільш зручних умов експлуатації наших машин", — сказав він.

За словами президента Pamodzi Investment Holdings Ндаба Нтселе, компанія працює з багатьма компаніями світу і "давно хотіла налагодити взаємодію з Україною і Росією".

"Завдяки "Антонову", це стало можливим", — відзначив він.

Нагадаємо, У рамках авіасалону Фарнборо в Лондоні російське ВАТ "Ильюшин финанс Ко" і українські ДП "Антонов" підписали контракт на 10 літаків Ан-158 і опціон ще на десять штук.

За матеріалами: Економічна правда 

Читайте также по теме