ГолосUA
08:32 26/01/2009

Дубині операцію на серці не робили

Голову «Нафтогазу» вчасно встигли вивести з передінфарктного стану.

Про це пише газета «Сегодня».

Керівник прес-служби «Нафтогазу» Валентин Землянський повідомив, що його шефа госпіталізували у передінфарктному стані, проте оперативне втручання не знадобилось.  

«Йому ввели спеціальний зонд, який дійшов до судин серця і розціпив спазмовану артерію, яка не дозволяла крові нормально циркулювати. Зараз Олег Вікторович почуває себе добре, найближчим часом йому дозволять прогулянки, хоча зазвичай після інфаркту пацієнт повинен лежати 21 день. Як скоро він вийде на роботу, поки що невідомо», — сказав В.Землянський.

Нагадаємо, що через три дні після підписання контракту з «Газпромом» голова «Нафтогазу України» Олег Дубина потрапив у реанімацію клінічної лікарні «Феофанія».

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко стверджує, що «йому зробили тяжку операцію на серці», проте зараз його стан нормалізувався.

«Я думаю, що ми з ним разом зробили дуже велику справу — ми очистили країну від газової корупції. Я бажаю йому якнайшвидшого одужання», — заявила вона у п’ятницю.

Причинами різкого погіршення стану здоров’я Олега Дубини прем’єр-міністр називає стреси, отримані під час переговорного процесу про поставки газу в Україну.

За її словами, голова «Нафтогазу» отримував діаметрально протилежні директиви із Кабміну і від Президента, тому вимушений був обирати, чиї розпорядження виконувати.

 

Читайте также по теме