ГолосUA
17:38 09/04/2010

Двоє військовослужбовців загинули на полігоні в Дніпропетровській області

Двоє військовослужбовців строкової служби загинули сьогодні вдень на військовому полігоні в Дніпропетровській області від вибуху невідомого предмета.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

За даними відомства, солдати 93-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Олександр Гуділов і Микола Суріков загинули на загальновійськовому полігоні поблизу смт Черкаське Дніпропетровській області.

За інформацією прес-служби, попередньо встановлено, що на полігоні проводилися планові стрільби зі стрілецької зброї. Для оточення території стрільб було встановлено відповідний пости, на одному з яких солдати О.Гуділов та М.Суріков несли службу.

"Після завершення стрільб, при прибутті начальника оточення на місце, де несли службу солдати О.Гуділов та М.Суріков, було знайдено їх тіла біля воронки від розриву невідомого предмета", — йдеться в повідомленні.

Для з’ясування причин та обставин загибелі військовослужбовців створено комісію на чолі із заступником командувача Сухопутних військ.

На місці події працюють представники військової служби правопорядку у Збройних силах України та військової прокуратури.

Керівництво Міноборони та Генштабу ЗСУ, командування Сухопутних військ висловлюють співчуття рідним та близьким загиблих.

 

Читайте также по теме