ГолосUA
14:47 25/02/2009

Джордж Буш повертається

Тільки не лякайтесь, — заспокоює видання Telegraph.

Джордж Буш не буде знову обіймати посади президента США, а просто вирушить у світове турне із виступами на тему своїх 8 років, проведених у овальному кабінеті та поглядів на глобальні перспективи на 21 сторіччя.

Перший виступ Буша відбудеться у Калгарі, канадській провінції Альберта. /> Організатори зазначили, що преса наполягла аби “легендарнi” ораторські виступи Джорджа проходили у закритому режимі.

Вебсайт Вашингтонського Спікерського Бюро, який також представляє екс-прем’єра Британії Тоні Блера та жінку і брата Буша, казково описав, що чекає на слухачів виступів вже екс-президента США:
"Ви будете унікальними свідками того як містер Буш розповідатиме про 8 років поступових змін політики США, про його боротьбу із тероризмом та світовою економічною кризою, про його непрості рішення, що окреслили майбутній курс держави. Постать Буша була натхненням для кожного американця після подій 11-го вересня. Його політика, часом суперечлива, 7 років тримала Америка у спокою і злагоді і звільнила понад 50 млн людей від тиранії".

Але не кваптеся купувати квитки до Канади, — пише видання, — адже, якщо ви ще не знаєте чи не відчули на собі наслідків політики 43-го президента США, то зможете послухати його у Європі у найближчій час чи купити книгу, яку Джордж вже активно дописує.

 

Читайте также по теме