ГолосUA
05:59 14/01/2010

Економісти вирішили допомогти законодавцям покращити інвестиційний клімати України

Ряд провідних економістів створили громадську організацію, яка буде займатись розробкою змін до законодавства для покращення інвестиційного клімату країни.

Про це на прес-конференції в Києві повідомив заступник міністра фінансів, почесний президент громадської організації “Народні Фінанси” Олександр Савченко, передав кореспондент ГолосUA.

“Насправді треба змінити декілька законів, посилити інтелектуальну та юридичну інфраструктуру і процес має піти”, — зазначив заступник міністра фінансів.

За словами економіста, голови правління “Народні Фінанси” Володимира Ланового українське законодавство має безліч перешкод для залучення інвестицій та дозволяє порушувати права власності. Організація буде ініціювати внесення змін до законодавства та займатись захистом права на власність громадян, організацій, підприємств та громадських організацій.

“До нашої організації входять провідні економісти, експерти у цій сфері, іноземні фахівці та народні депутати. Депутати з різних фракцій, всіх, ми не політична організація”, — наголосив він додавши, що фінансується організація з членських внесків і її фонд складає 2 тисячі гривень.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме
ГолосUA
13:03 08/05/2024

Кабинет министров разрешил «Экспортно-кредитному агентству Украины» страховать инвестиции украинских компаний в создание...