ГолосUA
10:11 25/09/2009

Екс-генпрокурор Піскун не виключає, що Пукача можуть вбити

Колишній генпрокурор Святослав Піскун заявив, що екс-генерала Олексія Пукача можуть вбити.

Про це він сказав в інтерв’ю "Фокусу".

Відповідаючи на питання, по кому з політиків напередодні виборів можуть ударити свідчення Пукача, Піскун сказав: «Свідчення можуть бути дани на кого завгодно. Пукач у такому положенні, що йому потрібно затягнути розслідування справи. Йому загрожує довічне ув’язнення, в одиночці. Звичайно, він торгується (а всі торгуються, роки у в’язниці — страшна річ!). Але я не допускаю змови між ним і слідством, як іноді передбачається. Не думаю, що нахабно підуть і вчитимуть Пукача, що потрібно говорити».

"Звичайн о, якщо слідство дійсне давно знало, де Пукач, як заявив Голомша (замгенпрокурора — ред.), і лише зараз, під вибори, взяло його, це змахує на політичне замовлення. Я сподіваюся, проте, що Голомша пожартував, — може, він просто розраховує на нагороду від Президента. Але навіть якщо когось з політиків хочуть прив’язати до цієї справи, то ніякого суду все одно не буде до виборів», — відзначив екс-генпрокурор".

Відповідаючи на питання, чи ризикує чимось Пукач, Піскун сказав: «Звичайно. Він ризикує бути вбитим».

В той же час Піскун не сумнівається, що Пукача добре охороняють. «Я думаю, добре. Але у нас у в’язницях може відбутися все що завгодно. Справу міліціонерів-«перевертнів» пам’ятаєте? Ми заарештували 10 чоловік, і раптом ці перевертні у в’язниці один за іншим почали вмирати. Я був в шоці!», — сказав він.

За матеріалами: “Фокус”

 

Читайте также по теме