ГолосUA
12:39 17/04/2010

Екс-соратник Ющенка озвучив перші завдання власної політичної партії

Нова партія «Українська платформа» претендуватиме на перемогу на місцевих виборах.

Про це заявив народний депутат, голова партії «Українська платформа» Павло Жебрівський на брифінгу після першого з’їзду партії, предав кореспондент ГолосUA.

За його словами участь у місцевих виборах «є першим тактичним завданням партії».

«Принаймні, ми ставимо для себе таку мінімальну планку — перемога як мінімум в трьох обласних центрах, в трьох обласних радах, хоча б в 15 районних радах і мінімум сто сільських голів від «Української платформи» мають показати клас управління», — сказав він.

Про парламентські та президентські вибори, як запевни політик, наразі не йдеться.

«Сьогодні ми собі завдання такого не ставимо. Сьогодні наше завдання — показати чого ми вартуємо», — наголосив П. Жебрівський.

При цьому народний депутат запевнив, що «УП» готова співпрацювати з націонал-демократичними політичними силами.

«Але говорити про те, чи побачимо ми представників з «Нашої України», «Народної самооборони» -таких видатних чи розкручених політиків в «Українській платформі» — поки що рано, тому що поки що є розгубленість, поки що є не зовсім віра в те, що «Українська платформа» — це надовго і всерйоз, багато хто приглядається, і коли ми, насправді наростимо свої ряди, покажемо, що ми є реальною силою, яка впливає на життя країни, тоді можна очікувати приходу таких розкручених політиків до партії», — сказав П.Жебрівський.

Сьогодні, 17 квітня відбувся перший з’їзд «Української платформи». На ньому було присутньо понад 1100 делегатів з усіх областей України. Всього за даними з’їзду партії, нова політична сила налічує 17 тисяч членів.

Партія «Українська платформа» була зареєстрована 27 березня 2009 року.

А.Береза

 

Читайте также по теме