ГолосUA
12:36 30/01/2009

Експерт: хочеш врятувати Україну від кризи — тринькай гроші!

Щоб врятувати Україну від кризи, не слід економити.

Про це сьогодні у ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту Голос.UA повідомив керівниик Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександр Данилюк.

За його словами, не купуючи товари, українці стимулюють кризу підприємництва, розвиток якого завжди «підносив» країни. Загальна паніка призвела до того, що перші наслідки недоспоживання бізнес почав відчувати на собі вже з грудня. До цього часу, зазначив експерт, можна було спостерігати ще й піднесення.

«Провокуючи паніку, населення відмовляється від споживання. Тим самим, люди замість того, щоб повертати гроші в економіку — купувати товари, вони їх складають, і ситуація лише погіршується. Люди схильні не до споживання, а до зберігання. При чому, зберігають не в банках, що б залишало гроші в економіці, а вдома, в панчохах, під подушкою», — наголосив Олександр Данилюк.

За його словами, від кризи постраждали не середній чи малий бізнеси, а окремі галузі — це якісні продукти харчування та розважальний сектор, що задовольняє естетичні смаки населення.

Від Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександр Данилюк радить зберігати гроші у банках, щоправда у надійних.

 

Читайте также по теме