ГолосUA
17:57 06/03/2009

Експерт: Між Наливайченком та БЮТ відбувся обмін інформацією

Між новопризначеним головою СБУ Валентином Наливайченком та політичними силами, які за нього проголосували, міг відбутися обмін інформацією.

Про це в інтерв’ю ГолосUA повідомив експерт Інституту зовнішньої політики Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України Олександр Палій.

За його словами, «тут просто відбувся обмін з його боку як власника певної інформації та з боку тих політичних сил, які підтримали його на цій посаді». Обмін, на думку експерта, відбувся в тому числі по тих справах, які розслідувались нещодавно СБУ, зокрема, справа з приводу газових домовленостей.

«Таким чином, Наливайченко, вочевидь, сказав, що він буде тим політичним силам, які його підтримали, і прем`єр-міністру, що він буде виконувати свої обов`язки, не надто ангажуючи якісь певні справи», — зазначив експерт.

Окрім того, як зауважив Олександр Палій, якщо затвердять закон про те, що Служба безпеки буде підзвітною Верховній раді, це означатиме, що БЮТ контролює Наливайченка і намагається вплинути на нього.

 

Читайте также по теме