ГолосUA
12:28 15/05/2009

Експерт: Ульянченко може замінити Кириленка на посаді керівника НСНУ

Завтра, ймовірно, пропрезидентська партія «Народний союз «Наша Україна» отримає нового керівника — замість народного депутата В’ячеслава Кириленка цю посаду може обійняти голова Київської обласної державної адміністрації Ульянченко.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, передав кореспондент ГолосUA.

Експерт зазначив, що прихід В.Ульянченко в «Нашу Україну» вигідний партії, перш за все, у фінансовому плані, оскільки вона має чимало зв’язків у середовищі українських олігархів. Але на думку В.Фесенка, рейтинг цієї політичної сили вона змінити не зможе. Він зауважив, що популярність партії прямо пропорційна популярності Віктора Ющенка.

«В Ульянченко доволі емоційний, еклектичний жіночий стиль керівництва, і можна прогнозувати, що, швидше за все, після її приходу до «Нашої України» будуть певні втрати: буде конфлікт з групою Мартинюка — Третякова і конфлікт з Кириленком — він, швидше за все, піде», — припускає В. Фесенко.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме