ГолосUA
16:13 16/09/2010

Фальсифікація молочних продуктів зростає — експерт

Останнім часом почастішали випадки заміни тваринного жиру на рослинний в молочних продуктах.

Про це заявив голова компанії “Мілкі ленд” В’ячеслав Реков на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“В молочних продуктах заміняється, як правило, жир. Відповідно, продукти із високим вмістом жиру найбільш фальсифіковані. Найбільш масовими фальсифікації є в маслі, вже є доволі часті фальсифікації у кисло-молочному сирі, тому що там доволі висока жирність продукту. Можлива фальсифікації і в кисло-молочній продукції — такій, як сметана, рідко в кефірі”, — сказав він.

Крім того, експерт зазначив, що до фальсифікації молочних продуктів також відносять заміну справжнього молока на сухе. Проте, до цього, за його словами, виробники частіше вдаються взимку.

М. Мамаєва />  

Читайте также по теме