ГолосUA
14:37 20/07/2010

ФДМ продовжує готуватися до приватизації «Укртелекому» (ГОЛОС)

Фонд державного майна України продовжує підготовку до продажу «Укртелекому».

Про це голова Фонду Олександр Рябченко заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС

«Ми готуємося з «Укртелекомом». В нас немає рішення і об’єкт нам не переданий, але це нас не зупиняє. Ми готуємося до того, що в будь-який момент таке рішення може бути прийняте і тоді ми будемо виставляти його на продаж», — зазначив він.

За словами посадовця, «Укртелеком» «викликає достатньо велику зацікавленість і вже має потенційних покупців».

«Вже існує і величезна кількість потенційних радників. Кожного тижня приїжджає якийсь відомий світовий банк чи інвестиційна компанія з великим ім’ям, яка каже, що ми будемо радниками і ми знаємо, що на «Укртелеком» є покупці і ми можемо їх забезпечити. Тому, я думаю, що конкурс буде нормальний», — спрогнозував О. Рябченко.

Невирішеними питання «Укртекому» голова ФДМ назвав індикований кредит акціонерного товариства, проблеми зв’язку на селі та спецзв’язок.

«Ми готові взяти ці питання на себе і передати їх на інвестора, який, я думаю, купить і з цими питаннями. Принаймі, всі радники одноголосно говорять що це не є гальмом для інвестора», — зазначив О. Рябченко.

При цьому він висловив впевненість у тому, що продаж «Укртелекому» неминуча.

«Принципово він буде приватизований. В нього просто нема іншого варіанту, немає підстав сподіватись на щось окрім зовнішніх інвестицій», — резюмував голова Фонду.

А. Береза />  

Читайте также по теме