ГолосUA
14:09 18/07/2010

ФДМУ планує продати Керченську поромну переправу

Фонд Державного майна України оголосив про намір виставити на торги Державну судноплавну компанію “Керченська поромна переправа”.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Фонду державного майна України.

Згідно з повідомленням, підприємство включене у перелік об’єктів груп “В” (цілісні майнові комплекси підприємств із середньо-обліковою чисельністю працівників понад 100 осіб і вартість основних фондів яких достатня для формування статутних фондів ВАТ) і “Г” (цілісні майнові комплекси підприємств або пакети акцій ВАТ, що на момент прийняття рішення про приватизацію займають монопольне становище на загальнодержавному ринку відповідних товарів і послуг або мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави), що підлягають підготовці до продажу в 2010 році.

Довідка ГолосUA. Державна судноплавна компанія “Керченська поромна переправа” (м. Керч) здійснює перевезення пасажирів, автомашин і вантажів через Керченську протоку із порту “Крим” до порту “Кавказ” і у зворотньому напрямку на своїх поромах. Флот Керченської переправи складається із порома-криголама “Керченський-2” і автопорома “Єйськ”.

За матеріалами: Новости Крыма

 

Читайте также по теме