ГолосUA
12:08 17/11/2008

Федерація профспілок заявила про рейдерське захоплення її приміщень

Cпроби захоплення приміщень обласних профспілкових об’єднань було здійснено у неділю, 16 листопада, у більшості регіонів України.

Як повідомив кореспондент ГолосUA, про це сьогодні на прес-конференції повідомив в.о. глави Федерації профспілок України Ігор Луцишин.

За його словами, нападниками були захоплені будинки членських організацій Федерації профспілок України в регіонах та Будинок профспілок у Києві. Зокрема, зазначає посадовець, були захоплені службові приміщення та обладнання. />  
У профспілкових приміщеннях сторонні особи намагалися провести засідання, рішення яких мали на меті пред’явити статут у податкові органи. ФПУ звинуватила у захопленнях майна Національний форум профспілок. «Через рейдерський захват вони хочуть зайняти профспілкове поле», — наголосив Ігор Луцишин.
 
Він зауважив, що за допомогою міліції ситуацію було взято під контроль, і Федерація профспілок України вже звернулася до Президента, Генпрокуратури та Прем’єр-міністра з вимогою відреагувати на брутальне порушення їх прав.

 

Читайте также по теме