ГолосUA
09:27 30/09/2010

Фінансування армії відбувається у запланованому обсязі, — міноборони

Фінансування Збройних Сил України відбувається в запланованих обсягах.

Про це повідомив Міністр оборони України Михайло Єжель, відповідаючи на запитання представників ЗМІ по завершенні батальйонного тактичного навчання у Житомирській області в рамках чергового етапу комплексу навчань “Взаємодія-2010”, — передала прес-служба уряду.

"Буквально вчора ми отримали останні 80 мільйонів гривень на розрахунки за вересень. Що стосується нашої найближчої перспективи – 2011 року, то видатки на оборону, закладені до бюджету, заплановані на рівні 13,6 мільярда гривень, що майже на 5 мільярдів більше, ніж цього року", – підкреслив глава оборонного відомства.

Говорячи про підвищення грошового забезпечення військовослужбовців ЗС України, Міністр оборони України повідомив, що передбачається його збільшення на 55% шляхом преміювання.

"Є рішення про підвищення грошового забезпечення для плавскладу і льотчиків. Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України прийняв таке рішення під час святкування Дня флоту. Загалом передбачається збільшення грошового забезпечення шляхом преміювання кожного військовослужбовця на 55%. У 2011 році це вже буде обов’язково для всіх військовослужбовців, кошти на це вже включені в бюджет", – наголосив Михайло Єжель.

 

 

Читайте также по теме