ГолосUA
15:31 29/10/2008

Фінансування виборів «Наша Україна» включить до президентського пакету законів

Ми свідомі того, що «бютівці» продовжуватимуть вдаватися до звичних для себе дій – висмикувати картки для голосування, бігати поміж рядами сесійної зали, викрикувати нецензурні слова – це все їхній стиль. Тому, передбачаючи, що така поведінка «бютівців» буде продовжуватися й надалі, і нам не будуть давати фізичної можливості здійснювати своє волевиявлення, ми вносимо пропозицію про виділення 417,5 мільйонів гривень для фінансування позачергових парламентських виборів до того президентського законопроекту, який сьогодні ухвалено у першому читанні.

Про це під час брифінгу після закінчення голосування у Верховній Раді заявив голова фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко.

Політик пояснив, що, «оскільки президентський законопроект уже містить певні зміни до державного бюджету — ми, зі свого боку, офіційно вносимо іще одну зміну». «Таким чином, проголосувати питання можна, враховуючи позицію усіх демократичних сил. /> А прем’єрській фракції не варто створювати проблеми на рівному місці», — резюмував лідер НУ.

 

Читайте также по теме