ГолосUA
10:06 06/03/2009

Фракція Блоку Кличка не голосуватиме за прийняття бюджету

Фракція Блоку Кличка не голосуватиме за прийняття бюджету

Як передав кореспондент ГолосUA, про це йдеться в офіційній заяві фракції.

«Депутатська фракція Блоку Віталія Кличка, яка подала найбільше соціально орієнтованих пропозицій та зауважень до проектів основних фінансових документів міста, не може брати відповідальність за заздалегідь провальний та антинародний бюджет, який підготувала команда Леоніда Черновецького. Ми також закликаємо інші депутатські фракції Київради не брати участь у голосуванні, доки бюджет не буде антикризовим та соціальним», — говориться у повідомленні.

Також у заяві наголошується, що проект бюджету, який сьогодні розглядатимуть на засіданні, має ряд нормативних порушень.

«У бюджеті порушення норм чинного законодавства закладено ряд регуляторних актів: збільшення орендної плати за землю, збільшення норм пайової участі, що означає додаткове навантаження на будівництво житла у місті. Порушення ряду норм чинного законодавства України під час формування документу може призвести до скасування у судовому порядку ряду пунктів бюджету, а звідси повний провал усього міського кошторису», — зауважують депутати від Блоку Кличка.

 

Читайте также по теме