Фракція “Республіка Київ” вимагає нового конкурсу на оренду майна аеропорту “Жуляни”

Київрада зобовязана провести новий конкурс на право оренди майна КП «Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни)», а не затверджувати результати незаконно проведеного.

Про це заявив голова депутатської фракції «Республіка Київ» у Київській міській раді, заступник голови комісії з питань власності Денис Москаль, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми не маємо права затверджувати результати цього конкурсу, поки суд не зясує всі обставини справи і не поставить крапку. Невже хтось у Київраді хоче сказати, що вже розібрався у ситуації значно краще, ніж суд? Це, як мінімум, суперечить здоровому глузду!» — наголосив політик.

За його словами, Київрада не мала права сьогодні затверджувати результати попереднього конкурсу на оренду майна «Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни), як мінімум, тому, що тривають судові процеси довкола цього питання.

Депутат зазначив, що проведений конкурс є незаконним, оскільки на пленарному засіданні Київради не приймалось рішення про проведення конкурсу на право оренди майна аеропорту «Жуляни», не затверджувався склад конкурсної комісії і перелік конкурсної документації.

Д. Москаль додав, що питання про затвердження результатів конкурсу на право оренди майна аеропорту «Жуляни» було внесено до порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання Київради «з голосу» і не розглядалося профільною комісією з питань транспорту та звязку.

Читайте также по теме