ГолосUA
06:58 01/11/2010

«Фронт Змін» на одній з дільниць у Маріуполі зафіксував «вкидання» бюлетенів

 

Спостерігачі та члени виборчої комісії №43 в місті Маріуполі Донецької області від «Фронту Змін» повідомили про факти «вкидання» бюлетенів під час процедури підрахунку голосів.

 

Про це повідомила прес-служба «Фронту Змін».

 

Протягом усього дня члени комісії від «Фронту Змін» повідомляли про ознаки підготовки «вкидання» бюлетенів. Так, станом на 17.00 на дільниці проголосували 430 виборців, проте голова комісії вписала цифру 700.

 

Вкидання бюлетенів відбулося в той момент, коли бюлетені з виборчих урн висипали на стіл. У цей час кілька членів комісії відштовхнули решту і вкинули бюлетені, які вони ховали під верхнім одягом.

 

Члени комісії та спостерігачі від «Фронту Змін» зафіксували це порушення на відео. На даний момент складаються акти про порушення. На дільницю запрошені представники ЗМІ.

«Фронт Змін» добиватиметься визнання виборів на цій дільниці недійсними.

 

Як повідомлялося, у Маріупольську організацію «Фронту Змін» надійшла інформація про те, що в місті готують масове фальшування волевиявлення громадян. Члени кількох виборчих комісій від «Фронту Змін» повідомляли про те, що головам ДВК дано команда «згори» вивести з дільничних комісій усіх спостерігачів, журналістів та, бажано, членів комісій від «Фронту Змін». Це свідчить про те, що готуються масові вкидання «правильних» бюлетенів.

 

Близько 19.00 ця інформація почала підтверджуватися – на дільниці №41 буквально під руки вивели двох журналістів. На дільниці №43 голова комісії залякувала її членів від «Фронту Змін». «Надто активні люди після виборів зникають з міста. Люди просто зникають, розумієте!» — процитували члени комісії від «Фронту Змін» слова голови ДВК.

Читайте также по теме