Гаванський міст у столиці нарешті відкрили для руху

 

На Подолі відкрили автомобільний рух по Набережно-Хрещатиській естакаді та Гаванському мосту в обидва напрямки.

 

Участь в урочистому відкритті взяв прем'єр-міністр України Микола Азаров та перший заступник голови КМДА Олександр Попов, передав кореспондент ГолосUА.

 

За словами останнього, введення естакади в експлуатацію забезпечить суттєве зменшення заторів по Набережно-Хрещатицькій та можливість двостороннього руху по вул. Набережно-Рибальській та по мосту через вхід у Гавань.

 

На переконання М. Азарова, обіцяне урядом відкриття Гаванського мосту та естакади є переконливим доказом того, що справи в країні ідуть на покращення, а влада виконує свої обіцянки. “Ми обіцяли, що це буде зроблено і ми це зробили. А головне — що це не останній будівельний проект. На наступні роки ми плануємо не менш важливі”, — зазначив він.

 

М. Азаров запевнив, що у 2011 році комплекс робіт на ділянці Подільського мостового переходу буде продовжений, а другу чергу будівництва об'єкту планується завершити до початку проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

Нагадаємо, введення в експлуатацію естакади по вул. Набережно-Хрещатицькій та запуск автомобільного руху по Гаванському мосту — це одна зі стадій реалізації проекту будівництва Подільського мостового переходу в Києві.

 

Читайте также по теме