ГолосUA
13:21 29/01/2009

Генпрокуратура розбереться з рішеннями Черновецького.

Генеральна прокуратура України вивчить законність запровадження Київським міським головою Леонідом Черновецьким платного в’їзду до Києва та інших рішень Київської держадміністрації (КМДА). Про це сьогодні на прес-конференції заявив Генеральний прокурор України Олександр Медведько.

“Якщо буде вивчене це питання, ми відповідно будемо реагувати. Буде порушення Закону, безумовно, ми внесемо протест на це рішення”, — підкреслив Генеральний прокурор.

При цьому О. Медведько зауважив, що на рішення КМДА у грудні 2008 року було внесено кілька протестів, у січні 2009 року був внесений протест щодо рішення КМДА про платні медичні послуги.

Нагадаємо, раніше заступник голови Київської держадміністрації (КМДА) Віталій Журавський заявив, що вхід на київські кладовища став платним – відповідне розпорядження підписав голова КМДА Леонід Черновецький. Однак пізніше він підкреслив, що з 24 січня 2009 року у столиці введено плату за в’їзд на кладовища того автотранспорту, який не задіяно у похованні померлого, а не плата за вхід.

Також нагадаємо, що на пленарному засіданні сесії Київради 22 січня було ухвалено рішення про запровадження платного в’їзду до Києва.

 

Читайте также по теме