ГолосUA
11:39 21/10/2008

Генпрокуратура знає, де знаходиться карабін Шуби

Генеральна прокуратура заперечує чутки про зникнення карабіна, яким застрелився колишній прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба.

Про це кореспонденту Голос UA в ексклюзивному інтерв’ю повідомив начальник прес-служби Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко.

За його словами, «карабін ніхто не крав і нікуди він не зникав». Відразу ж після того, як стався цей прикрий випадок, слідча оперативна група вилучила карабін як речовий доказ. Він був зафіксований і переданий на експертизу, де знаходиться і зараз.

«Такі речі не пропадають. Це основний речовий доказ», — прокоментував Юрій Бойченко.

Окрім того, Юрій Бойченко повідомив, що основною версією досі лишається «убивство з необережності». У процесі розслідування обов`язково виникають і інші версії, які відкидаються під час проведення слідчих експериментів.

Нагадаємо, що Володимир Шуба загинув 15 жовтня. Його знайшли в приміщенні тиру приватного спортивного комплексу «Беркут» в Дніпропетровську з вогнепальними пораненнями. Генпрокуратура порушила справу за фактом смерті Володимира Шуби за статтею «убивство з необережності».

 

Читайте также по теме