ГолосUA
08:27 29/05/2010

Герман не шкодує, що втрутилась у справу Парубія

Справа із арештом Олени Парубій, сестри народного депутата Андрія Парубія, вимагала негайного втручання.

Про це заявила заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман в ефірі телеканалу “Інтер”.

"Я втрутилась у ситуацію з сестрою народного депутата від НУ-НС Андрія Парубія, тому що людина захворіла, вона була закрита за гратами, і до неї не допускали лікарів. Треба було вибирати, або казати, що мене завтра звинуватить БЮТ у втручанні в роботу правоохоронних органів, або захистити право людини на медичну допомогу", — сказала вона.

За її словами, Блок Юлії Тимошенко зробив заяву, що Ганна Герман мусить піти у відставку, бо вона втрутилась, але вона не шкодує, що так вчинила.

"Треба відрізняти, якщо ми стоїмо на захисті прав і свобод людини, демократичних засад, то треба сміливо йти і не боятись того, що хтось тебе звинуватить. Нема гіршого злочину, аніж замах на право людини бути вільним", — додала політик.

Нагадаємо, Олена Парубій, яка обіймає посаду начальника управління по роботі з фізичними особами Департаменту податкової інспекції Сиховського району Львова, була затримана за одержання хабара у 2 тисячі доларів. ЇЇ брат, депутат від НУ-НС Андрій Парубій, називав затримання його сестри репресією проти його родини з боку влади.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме