ГолосUA
11:09 02/03/2010

Голова Держкомпідприємництва працюватиме з новим урядом тільки на своїх умовах

Голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель не проситиме нового Прем’єр-міністра залишити її на посаді.

Про це вона заявила журналістам після засідання Ради підприємців, передав кореспондент ГолосUA.

«Я про це (звільнення — ред) навіть не думаю… Ніколи в житті не буду просити мене залишити. До мене можна тільки таким чином: «Шановна Олександро Володимирівно, ми б просили, щоб Ви залишились, і ми маємо політичну силу продовжувати ті чи інші реформи». В іншому випадку не може бути й розмови», — наголосила вона.

При цьому, за словами посадовця, з жодним із восьми урядів, з якими вона працювала, не було легко. «Немає жодного уряду, який хоче з нами працювати, тому що ми всі як кістка в горлі. Єдине питання — в уряді Тимошенко я мала особисту підтримку прем’єра», — зауважила голова Держкомпідприємництва.

Окрім цього, О. Кужель заявила, що біля посади голови комітету вже «крутяться Аксентьєв і Дашкевич». «Тому я подзвонила до Кінаха і попередила, що, якщо ці люди повернуться на посади керівників Держкомпідприємництва, то я вийду на пресу і публічно розкажу про всі зловживання в комітеті, про корупцію та крадіжку коштів комітету. Тому Анатолій Кирилович Кінах пообіцяв, що він проведе публічне обговорення кандидатів на цю посаду, і ви (члени ради — ред) повинні взяти участь у цьому», — підкреслила вона.

Водночас, один із з членів Ради підприємців Микола Девицький закликав членів ради звернутися до Президента з проханням залишити О. Кужель на її посаді.

А. Береза

 

Читайте также по теме