ГолосUA
08:19 16/11/2010

Голова ДПА та представники МВФ обговорили майбутні зміни в роботі податкової служби

 

Відбулась зустріч Голови ДПА України Олександра Папаіки з місією Міжнародного валютного фонду на чолі з керівником місії – старшим економістом податково-бюджетного Департаменту МВФ Пітером Баррандом.

Про це повідомила прес-служба українського уряду.

На зустрічі також були присутні заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь, керівники структурних підрозділів ДПА України, радник з питань надання технічної допомоги податково-бюджетного Департаменту МВФ Томас Сторі, заступник директора Департаменту оподаткування великого бізнесу та міжнародного оподаткування МВФ Марк Конза.

Учасники зустрічі обговорили ряд комплексних змін, які плануються в роботі державної податкової служби.

„Реформування податкової системи та перспективи ухвалення Податкового кодексу означають для державної податкової служби ряд нових завдань, а саме: модернізацію, зменшення контрольно-перевірочної роботи та налагодження партнерських стосунків з платниками податків, вдосконалення системи адміністрування, запровадження безконтактного спілкування з платниками податків. А це потребує перегляду програмного забезпечення, перепідготовки фахівців, реорганізації податкової системи,” – відзначив Олександр Папаіка.

Представники МВФ зауважили, що зміни у діяльності державної податкової служби дозволять досягти поліпшення податкового клімату

Читайте также по теме