13:15 02/11/2010

Голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» вважає, що вибори на Луганщини повністю сфальшовані

 

size="4">Голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна
size="4">звернулась до луганчан з емоційною оцінкою виборів, що відбулись. Вона вважає, що свободі і демократії в регіоні покладено кінець.

size="4">Про це говориться в її зверненні, яке прес-служба організації розповсюдила через місцеві ЗМІ, передав кореспондент Голос
size="4">UA.

size="4">У зверненні, зокрема, сказано: «Результати виборів показали: на Луганщині немає справедливості. Ми у скорботі, тому що місцева виборча кампанія та перебіг голосування на більшості дільниць в Луганській області показав, що нашому регіону навряд чи дадуть побудувати демократію та вільне правове суспільство. Луганщина потонула у фальсифікаціях та політичній зневірі. Людей довели спочатку до економічної, а тепер до політичної депресії.

size="4">Приводом до скорботи в «Батьківщині» вважають численні без
size="4">покарання порушення при підготовці та проведенні виборів у місцеві ради в Луганській області. На думку представників партії, у регіоні було зроблено усе, аби люди відмовились від свого справжнього вибору та думки і щоб сфальшувати підсумок голосування.

size="4">Низьку явку на дільниці в «Батьківщині» пояснюють ще тим, що молодь та підприємці після низки антисоціальних реформ, проведених владою, втратили віру у Партію регіонів та оцінили реальні масштаби підготовлених фальсифікацій. 

size="4">На думку членів партії «Батьківщина» їх виборців спантеличила ситуація з клонуванням парторганізації в Луганську, адже була відмова Луганської міської виборчої комісії прибрати зі списків кандидатів від незаконної «Батьківщини».

Читайте также по теме