Вита Середа
08:37 20/10/2010

Голова райради на Черкащині заявив, що проти нього застосовують політичні репресії

 

Голова Лисянської райради, кандидат у депутати Черкаської облради від партії «Наша Україна» Володимир Бесараб стверджує, що влада застосовує проти нього політичні репресії.

 

Про це він заявив у своєму відкритому листі, звернувшись до громадськості та журналістів, передав кореспондент ГолосUA.

 

У своєму листі В. Бесараб обурився заявою начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України у Черкаській області Валерія Дернового, який звинуватив його у розкраданні будівельних матеріалів. Він переконаний, що полковник міліції перевищив свої повноваження, зробивши подібну заяву.

 

На думку голови райради, наступним кроком стане порушення проти нього кримінальної справи, оскільки «підлеглі Дернового будуть «копати» в потрібному напрямку, щоб не дай Бог не підвести керівника». «Сьогодні мене офіційно звинувачено у тому, чого я не робив і навіть не думав робити. Завтра так само «справедливо» засудять…», — зауважує В. Бесараб.

 

Він також додав, що «сьогодні без суду, без слідства на офіційних зібраннях керівники області повідомляють про розкриття злочинів із зазначенням посад, прізвищ, ступеня вини кожного. А потім на всіх апаратних нарадах їм підлеглі керівники розголошують ці відомості вже як достовірно встановлені. І це називається «будуємо нову Черкащину?», — зазначив він.

 

«Хочу офіційно заявити – ні будівельних матеріалів, ні жодних коштів я не брав, не привласнював і не отримував. Вважаю дії начальника УМВС України в Черкаській області Дернового В.В. політичним переслідуванням», — підсумував В. Бесараб.

Читайте также по теме