Людмила Мыцай
06:01 08/12/2010

Горбаль надіслав Панькевичу меморандум про взаємодію

 

Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль надіслав керівництву облради «Меморандум щодо взаємодії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради».

 

Про це повідомили прес-служба ЛОДА, передав кореспондент ГолосUA.

 

«Нам необхідно налагодити конструктивну співпрацю заради розвитку області. Традиційна модель співпраці потребує більшої активності і координації зусиль. Це потрібно не особисто голові ЛОДА чи голові облради, цього потребує громада Львівської області», – вважає В. Горбаль.

 

У Меморандумі також передбачена схема постійної взаємодії заступників голови Львівської облдержадміністрації і керівництва структурних підрозділів ЛОДА з постійними депутатськими комісіями Львівської облради, а також спільні зустрічі голів цих відомств з громадськими організаціями чи політиками.

 

Для розширення співпраці планується щонайменше раз у квартал проводити засідання Регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у Львівській області, а також організувати постійно діючу систему навчання і підвищення кваліфікації депутатів місцевих рад, працівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

Нагадаємо, 3 грудня уже відбулася перша спільна нарада голови облдержадміністрації Василя Горбаля та голови обласної ради Олега Панькевича з мерами найбільших міст регіону – Львова, Борислава, Дрогобича, Трускавця, Червонограда, Стрия, Самбора, Моршина та Нового Роздолу.

 

Заслухавши актуальні питання, які озвучили міські голови, Василь Горбаль та Олег Панькевич запевнили, що облдержадміністрація та облрада не будуть стояти осторонь проблем населених пунктів області та максимально сприятимуть їх вирішенню. Такий початок дає підстави сподіватися, що спільність підходів до вирішення проблем області стануть не просто традицією, а обов’язковою нормою у поточній діяльності облдержадміністрації і облради.

 

Читайте также по теме