Людмила Мыцай
18:35 17/11/2010

Горбаль не буде депутатом Львівської облради

 

Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль не має наміру реєструватися депутатом Львівської обласної ради.

Про це він сказав в коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Я радився з моїми колегами. Під час виборчої кампанії практично всі голови державних адміністрацій свідомо і обґрунтовано очолювали відповідні списки Партії регіонів до обласних та інших рад», — сказав він

Водночас губернатор Львівщини повідомив, що не має наміру реєструватися депутатом Львівської обласної ради VI демократичного скликання.

«Декілька голів державних адміністрацій відмовилися реєструватись, і я – в тому числі. Не буду приховувати, що ми дійсно розраховували на дещо кращий результат (на виборах до обласної ради – ред.). Тому для того, щоб збільшити наше представництво і для того, щоб мати можливість зосередитись на роботі в Львівській ОДА і щоб питання сумісництва мене більше не супроводжувало (я не реєструватимусь – ред.)», — пояснив він.

Також Василь Горбаль повідомив, що у п’ятницю, 19 листопада, буде знято і питання щодо його мандату народного депутата.

«У п’ятницю тема мандату депутата Верховної Ради вже буде вирішена кінцево, і жоден з депутатів обласної ради не зможе мені закинути щось щодо сумісництва», — повідомив він.

Нагадаємо, голова ЛОДА Василь Горбаль очолював список Партії регіонів на виборах до Львівської обласної ради, і отриманий його партією результат дозволяв йому отримати мандат депутата ЛОР.

Читайте также по теме