Людмила Мыцай
19:00 04/11/2010

Горбаль пообіцяв підприємцям допомогу

 

У Львівській ОДА готові підтримати звернення підприємців до Кабміну та Верховної Ради.

 

Про це заявив голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль під час зустрічі з ініціативною групою підприємців, повідомили у прес-службі обласної адміністрації.

 

По завершенню зустрічі було прийнято рішення про те, що підприємці складуть відповідний лист зі своїми вимогами стосовно Податкового кодексу, який пізніше, за підписом В. Горбаля, передадуть Прем’єр-міністру України Миколі Азарову і Голові Верховної Ради Володимиру Литвину.

 

Голова Львівської ОДА В. Горбаль наголосив, що готовий підтримати вимоги активістів. “Якщо є якісь речі, які вас не задовольняють, чи турбують, чи ви десь відчуваєте тиск з боку контролюючих органів, то я завжди готовий з вами зустрітись для того, щоб під час конструктивного діалогу знайти вирішення ваших проблем”, — звертаючись до активістів, наголосив В. Горбаль.

 

Пізніше, виступаючи перед мітингувальниками він підкреслив, що за результатами зустрічі з активістами буде складений спільний лист, в якому будуть викладені вимоги підприємців. В. Горбаль додав, що в телефонному режимі вже проінформував Кабінет Міністрів України і Верховну Раду про вимоги, які висловили мітингувальники. Водночас, він зазначив, що в ці структури також буде направлений відповідний лист. “Ми складаємо спільного листа, з конкретними нормами, які викликають у вас занепокоєння, з вашими пропозиціями. Він, за моїм підписом буде направлений у Кабмін і Верховну Раду України”, — додав В. Горбаль.

 

Нагадаємо, у четвер, 4 листопада під стінами ЛОДА проти проекту Податкового кодексу протестували понад три тисячі підприємців.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...