ГолосUA
09:22 05/07/2010

Горбаль пообіцяв, що в Львівській області боргів по зарплаті не буде вже до Нового року

До першого вересня заборгованість по заробітній платі скоротиться на 40%, а до Нового року її не буде взагалі.

Про це сказав голова Львівської Обласної держадміністрації Василь Горбаль під час зустрічі з громадськістю Самбірського району, передав кореспондент ГолосUA.

Він також заявив, що обласна адміністрація співпрацюватиме у вирішенні проблем бізнесу тільки з тими підприємствами, які вчасно виплачують заробітну плату працівникам. Керівник області зазначив, що особисто контролюватиме цей процес. Зокрема, головне питання, яке обговорюватиметься під час його робочих поїздок на підприємства області, — це виплата зарплати.

«Якщо розмір середньої зарплати на підприємстві нормальний та виплачують її вчасно, будемо співпрацювати, вирішувати питання. Підприємці повинні бути чесними і перед людьми, і перед державою. Бізнес має допомагати наповнювати місцеві бюджети», — заявив В. Горбаль.

Губернатор нагадав, що процес виплати зарплати знаходиться на особистому контролі Президента Віктора Януковича. Глава держави, за словами В. Горбаля, особисто долучається до вирішення проблем на бюджетоформуючих підприємствах. «Заслуга Президента в тому, що на Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті виплатили заборгованість. Президент сам телефонував, щоби вирішити це питання», — зазначив чиновник. />  
Л. Мицай
 

Читайте также по теме