ГолосUA
16:01 14/07/2010

Горбаль прокоментував чутки про свій конфлікт з Хорошковським притчею про двох монахів

Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль прокоментував чутки про свій конфлікт із головою СБУ Валерієм Хорошковським, про який заявив екс-міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич.

«Я уникаю будь-яких особистих конфліктів з політиками. З приводу конфліктів загалом згадалася відома притча про двох монахів, які перебували в одному монастирі, але ворогували один з одним. Один з них сильно захворів та в очікуванні наближення смерті попросив друзів-монахів привести до нього свого давнього опонента. Коли той прийшов, кволий монах попросив у нього вибачення. На що той відповів різкою відмовою. Раптово вдарив грім і блискавка вдарила монаха, який не простив. Натомість важкохворий вилікувався. Так і у житті, завжди потрібно шукати шлях до примирення, а не до загострення конфліктів», – відповів Гобаль під час інтернет-конференції.

Він додав, що прекрасно розуміє, що досить часто реальними причинами незнаходження компромісів в українській політиці є ті чи інші особисті образи, що були завдані опонентами.

Л.Мицай />  

Читайте также по теме