Людмила Мыцай
15:42 05/11/2010

Горбаль вже попередив Азарова про лист львівських підприємців

Представники львівського підприємництва сьогодні, 5 листопада, вранці надали Львівській обласній державній адміністрації свої вимоги і пропозиції щодо нового Податкового кодексу, за якими буде сформовано лист до Кабінету міністрів України.

Про це сказав голова Львівської обласної держадміністрації Василь Горбаль на брифінгу, — передав кореспондент ГолосUA.

«Підприємці принесли різні пропозиції. Іноді йшлося про речі, що взаємно одна одну виключають. Були різні листи – напевне, над ними працювали різні групи авторів. Ми домовились, що до понеділка до ранку (8 листопада – ред.) Дмитренко Геннадій Васильович (заступник голови ОДА) і Денис Анатолійович Шмигаль (начальник головного управління економіки облдержадміністрації) систематизують пропозиції, щоб це був один лист, який буде надіслано тим адресатам, про яких йшлося», — сказав він.

«Це буде лист від Львівської обласної державної адміністрації. Ці зауваження, які звучали на мітингу і після мітингу, ми узагальнимо. Лист буде приблизно такого змісту, що львівські підприємці мітингували і основними речами, які їх бентежать, є такі-то, пропозиції є такі-то», — додав губернатор.

Поміж тим, Василь Горбаль сказав про те, що уже мав відповідну розмову з головою українського уряду Миколою Азаровим, і той очікує листа.

Нагадаємо, учора, 4 листопада, під стінами Львівської ОДА відбувалася кількатисячна акція протесту львівських підприємців проти проекту нового Податкового кодексу, що перебуває на розгляді у Верховній Раді. За результатами круглого столу, що його Василь Горбаль провів із представниками львівського підприємництва, було вирішено скерувати до керівництва держави листа із пропозиціями і зауваженнями до згаданого проекту від львівських підприємців.

Читайте также по теме