Людмила Мыцай
16:57 13/12/2010

ГПУ буде розслідувати факти невиплати зарплати будівельникам львівського стадіону до Євро-2012

 

Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль звернувся листом до прокурора Львівської області з проханням розглянути питання невиплати зарплати робітникам товариства з обмеженою відповідальністю «БК «Комфортбуд».

 

Про це сказав заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький під час наради з представниками компанії «Альтком-Київбуд» (генпідрядник), ТОВ «БК «Комфортбуд» (субпідрядник), облдержадміністрації, облради та міськради, передав кореспондент ГолосUA.

 

Так, представник «Комфортбуду» повідомив, що «Альтком-Київбуд» винна його компанії гроші за проведені будівельні роботи. Натомість директор ТОВ «Альтком-Київбуд» Василь Огородник зазначив, що за весь час роботи «Комфортбуду» на стадіоні ця компанія завжди отримувала авансові платежі. «Лише нещодавно ви отримали 2,5 млн грн», — додав В. Огородник.

 

«Під час наради обом будівельним компаніям було доручено до кінця дня зробити акт звірки взаємних розрахунків. Проте відповідний документ нам подало лише ТОВ «Альтком-Київбуд». Зважаючи на це, облдержадміністрація звернулася в прокуратуру з проханням вивчити це питання та прийняти відповідне рішення», – розповів В. Губицький.

 

Нагадаємо, фінансово-промислова група «Альтком» заявляє, що не несе відповідальності за затримки з виплатою зарплати працівникам будівельної компанії «Комфортбуд», оскільки виконує свої фінансові зобов’язання перед субпідрядниками. Невиплата зарплати пов’язана з внутрішньою політикою компанії «Комфортбуд».

 

 

Читайте также по теме