ГолосUA
07:00 23/05/2010

Гримчак і Парубій залишаться депутатами до 2012 року — Г.Москаль

Спроби української влади залякати опозицію, знявши недоторканність з двох депутатів від фракції НУ-НС, ні до чого не призведуть.

Про це сказав у коментарі кореспонденту ГолосUA депутат від блоку НУ-НС Геннадій Москаль. />  

"Все, що зараз відбувається, це спроба залякати опозицію, аби вона мовчала" — зазначив нардеп.
 

Г. Москаль вважає, що це не що інше, як політичні переслідування опозиції.
 

"Мова йде і про погрози промоніторити попередній уряд, і про виклик в Генпрокуратуру опозиційних депутатів, і про намагання притягнути до кримінальної відповідальності деяких з колег. Я говорю про Андрія Парубія та Юрія Гримчака" — зазначив він.
 

За словами нардепа, це справа не має продовження. "Те, що голосування про зняття недоторканності відклали, означає, що "регіонали" зробили крок назад" — наголосив він. "Адже вони зрозуміли, що тоді і їм прийдеться дорого заплатити за це. Тому, я думаю, що в цієї справи ніякої судової перспективи."
 

Г. Москаль наголосив, що до того часу, поки не буде доказано, де в сесійній залі взялися димові шашки і хто їх заніс, справа не зрушить з місця. "І ще один момент. Парламент то може проголосувати за зняття недоторканності з Парубія і Гримчака, але це нічого не дасть. Вони все одно залишаться народними депутатами до 2012 року. Тому влада від цього нічого не виграє. Вони лише зробить їх національними героями" — додав політик.

О. Черненко
 

Читайте также по теме