ГолосUA
07:33 25/12/2008

Гриценко сподівається, що депутати не підтримають скасування пенсій військовослужбовцям

Голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко розкритикував зміни до закону України “Про військовий обов`язок і військову службу”, якими передбачається зокрема, виплата пенсій військовослужбовцям з 55 років.

Про це він повідомив журналістам напередодні, після засідання Комітету.

“Треба щоб цей законопроект прокоментували його автори, а внесений він за підписом Юлії Тимошенко і за нього спокійно проголосував міністр оборони Єхануров. Цього робити категорично не можна в тих умовах, які зараз склалися, тому що це матиме руйнівні наслідки для всіх силових структур, коли кошти виділяються практично лише на харчування і на грошове забезпечення. Це може просто розвалити державу” — заявив екс-міністр оборони.

За його словами, даний законопроект поки що не включений до порядку денного Верховної Ради, а в разі його включення А.Гриценко пообіцяв, що комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони його не підтримає.

Нардеп підкреслив, що “йдеться про дуже сильний шоковий удар по всім військовослужбовцям і пенсіонерам силових структур”. /> Разом з тим, посадовець висловив сподівання, що депутати Верховної Ради також не підтримають цей закон.

 

Читайте также по теме