ГолосUA
15:07 30/10/2008

Гриценко закликає до одночасних парламентських та президентських виборів

«Малоефективним» назвав прийнятий 29 жовтня у першому читанні антикризовий законопроект голова парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко.

Таку заяву він зробив в ефірі парламентського телеканалу «Рада».

На думку Гриценка, передумовою для проведення позачергових виборів має стати ухвалення ефективних антикризових рішень. Водночас депутат є прихильником одночасного проведення парламентських та президентських виборів. «Якщо вже пече, то треба зробити парламентські вибори одночасно з президентськими в кінці наступного року», – заявив Гриценко.

Але до цього, на думку Анатолія Гриценка, необхідно створити на будь-якій основі коаліцію, яка б налічувала понад 300 голосів, і посилила б кадрово уряд людьми, здатними “працювати з першого дня”. />  
«Люди, які б не дбали про вибори — президентські чи парламентські, — а працювали. Можливо, їх би назвали «самовбивцями», і вони приймали б рішення не дуже популярні, але вони б врятували економіку нашої держави, врятували б гривню і не допустили мільйонів втрачених робочих місць”, – зазначив голова Комітету ВР.

 

Читайте также по теме