ГолосUA
14:55 21/09/2010

«Громадська сила» просить Януковича розібратись із зловживаннями на виборах мера Дніпропетровська

Партія «Громадська сила» просить Президента України Віктора Януковича розібратись із підготовкою міським головою міста Дніпропетровськ Іваном Куліченком фальсифікацій під час виборів.

Про це заявив голова Дніпропетровської організації партії «Громадська сила» Андрій Баско на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«У дніпропетровців забирають можливість проголосувати, зробити свій вибір. Ця ситуація змушує нас звернутись до людини, яка єдина в Україні може це зупинити – це людна, яка гарантує права громадян, Президента країни. Ми змушені звернутись до нього від імені партії та дніпропетровців з проханням сприяти можливості проголосувати, неважливо за кого, просто, щоб була рівна ситуація для всіх», — сказав він.

За словами А.Баско міський голова Дніпропетровську всіляко зловживає владою в місті: всі ЗМІ Дніпропетровську висвітлюють тільки вигідну йому інформацію і обливають брудом майбутніх конкурентів на виборах, комунальні служби спилюють біг-борди із зображеннями конкурентів. Також, як зазначив А.Баско з адміністрації міста звільняють всіх чиновників, які незгодні із такими діями міського голови.

Як зазначив А.Баско, на жаль, вони мають констатувати, що при продовженні подібної ситуації й надалі у місті можуть розпочатись масові акції протесту. Тому вони просять зупинити свавільні та незаконні дії міського голови Дніпропетровська у Президента України.

К.Коваленко   />  

Читайте также по теме