Людмила Мыцай
16:22 26/11/2010

Губернатор Львівщини вважає, що страйк на стадіоні до Євро-2012 може бути провокацією

 

Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль вважає, що страйк будівельників стадіону до Євро-2012 пов'язаний з абсолютно робочими моментами.

«Наразі немає навіть ситуації як такої. Певні можливі затримки у фінансуванні, в розрахунках між генпідрядником і підрядниками є абсолютно робочими моментами. Всі, хто розуміються на будівництві, це розуміють», — зазначив Василь Горбаль у коментарі ГолосUA.

«Звичайно, це буде предметом для розгляду, можливо, окремої робочої наради генерального підрядника і підрядників. Кошти, наскільки мені відомо, були вже відправлені підрядникові. Відповідно, будь-які заборгованості, якщо вони виникли, будуть ліквідовані. Питань немає жодних щодо фінансування. Будівництво фінансується абсолютно адекватно і коректно. Всі питання щодо підписання актів виконаних робіт – це абсолютно робочі питання», — зазначив В. Горбаль.

Водночас Василь Горбаль у коментар вказав на те, що безпосереднім керівникам на об’єкті треба більш уважно ставитися до виконання своїх обов’язків.

Окрім цього, він наголосив, що не виключає можливості, що уся ця ситуація була спровокованою. Однак не уточнив ким.

Нагадаємо, сьогодні, 26 листопада, працівники фірми «Комфортбуд», що є одним з підрядників будівництва стадіону до Євро-2012, оголосили страйк у зв’язку з затриманням заробітної платні.

Читайте также по теме