Анна Штепура
13:39 26/11/2010

Хара: Політики не просять підприємців піти з Майдану, а навпаки

 

size="4">Політики не просять протестуючих підприємців піти з Майдану Незалежності, а навпаки — намагаються використовувати зі своєю політичною метою.

size="4">Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, голова Федерації профспілок України Василь Хара в коментарі кореспонденту ГолосUA.

size="4">Я знаю, що є політичні сили, які хотіли вимоги економічни перевести у площину політичну і окремі вигуки такі там були. Вже багато політиків приходили на Майдан, але не вийшло в них його перевести в іншу площину, хоча там звучали вже, що хтось оголосив про початок революції, хтось — про імпічмент Президенту, як це робила Юлія Володимирівна (Тимошенко — ред.)”, — зазначив нардеп.

size="4">Він наголосив, що люди прийшли на Майдан Незалежності для “конкретної справи, їх це не влаштовує”. “Спроби політиків перевести це в русло політичне, я думаю, вони не вийдуть. Це не та категорія людей, яку можна заполітизувати і обманути вчергове якимись посилами, що політики все вирішать”, — підкреслив В. Хара.

size="4">На його думку, Партія регіонів не буде цим займатися, адже провладній партії немає ніякого смислу. “Була створена робоча група, яка спілкувалась з Клюєвим, щось вони переговорили, але, я так розумію, особливо ні про що не домовились”, — зауважив політик.

size="4">Нагадаємо, сьогодні з'явилась інформація про те, що політичні сили намагаються внести розкол серед мітингуючих підприємців на Майдані Незалежності. Згідно з інформацією, політики пропонують протестантам з різних галузей підприємництва допомогу у вирішенні саме їх проблем з Податковим кодексом в обмін на те, щоб мітингувальники покинули Майдан.

color="#000000">
face="Times New Roman, serif">
size="4">Вже впродовж тижня по всій Україні проходять мітинги підприємців, які вимагають від Президента Віктора Януковича накласти вето на Податковий кодекс. У разі невиконання їх умов вони хочуть переобрання Президента і Верховної Ради.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...