Харківські правоохоронці прибрали паркан з центральної площі

Лише кілька годин простояв на центральній площі півтораметровий стальний паркан зі щитів, що його встановлювали харківські правоохоронці. Зробили вони це вдень на центральній площі міста – площі Свободи – як раз навпроти обласної адміністрації, де чекають Президента України Віктора Януковича. Але вже ввечері приїхали і розібрали. Жодних коментарів не дали. З усіма питаннями адресували до керівництва.

Лариса Волкова, керівник Центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Харківській області, раніше казала, що паркан встановлено задля безпеки мітингувальників, аби вони не потрапили на проїжджу частину. На 15.02.2011 на площі Свободи заплановано мітинг прихильників Партії Регіонів, які висловлюються на підтримку урядових реформ.

Потім Лариса Волкова повідомила, що кількість потенційних учасників мітингу скоротилася. Тож місця на площі вистачить. І правоохоронці без паркану зможуть вжити усіх заходів безпеки задля охорони життів прихильників урядових реформ. Щоправда, заплановану кількість учасників акції досі не назвали.

Читайте также по теме