ГолосUA
09:54 23/09/2010

Хомутиннік запропонував Терьохіну посаду свого першого заступника

Сергій Терьохін стане першим заступником голови Комітету з питань податкової та митної політики.

Таку заяву зробив народний депутат від Партії регіонів Віталій Хомутиннік у кулуарах Верховної Ради, передав кореспондент ГолосUA.

Зокрема, В. Хомутиннік, який щойно був призначений депутатами на посаду голови Комітету з питань податкової та митної політики, зауважив, що комітет має працювати не на те, щоб втрачати сили на внутрішні конфлікти, а на “творення, роботу над законопроектом і виконувати ті основні обов’язки, які лежать на народних депутатах”.

“Протягом останніх місяців створювалася більшість в комітеті, не видавалися бланки головою комітету, тобто створювалися штучні конфлікти. На мою думку, це питання лежить в політичній площині”, — зазначив він.

Новий голова комітету повідомив одразу після свого призначення запропонував його екс-голові народному, депутату від БЮТ Сергію Терьохіну зайняти посаду першого заступника голови комітету. “Я би не сказав, що Сергій Анатолієвич — деструктивний елемент, він фахівець. Я запропонував йому бути першим заступником та працювати далі злагоджено”, — сказав політик.

При цьому В. Хомутиннік зауважив, що з С. Терьохіним “є певна дискусія” і на пропозицію стати першим заступником “бютівець” погодиться.

Нагадаємо, згідно з Регламентом Верховної ради, посада першого заступника голови Комітету з питань податкової та митної політики належить опозиції.

Н. Виноградська />  

Читайте также по теме