ГолосUA
07:01 12/06/2010

Хорошковський заявив, що готовий продати «Інтер»

Голова Служби безпеки України, і за сумісництвом власник найкрупнішої медіа групи країни Валерій Хорошковський готовий продати телеканал «Інтер».

Про це він заявив в ефірі «Шустер LIVE» на телеканалі Україна, на пропозицію депутата від НУ-НС В’ячеслава Кириленка обрати між бізнесом та державною службою.

«Я вже вибрав і сказав – пропоную на продаж. Купуйте, будь ласка», — заявив В. Хорошковський. />  

Довідка ГолосUA. Дружина Валерія Хорошковського Олена є офіційним власником Медіагрупи U.A. Inter Media Group Limited, заснованої у 2005 році. Група володіє 61% акцій "Української незалежної ТБ-корпорації" (телеканал "Інтер"), 90% "Кіно-ТБ" (телеканал "Ентер Фільм"), 90% "Музика-ТБ" ("Ентер Музика"), телеканалами "К1", "К2", "Мегаспорт", телеканалами "НТН", MTV Україна, та іншими медіа-активами.
 

Валерій Хорошковський – нині голова СБУ та член Ради ВРЮ, в минулому – міністр економіки часів президента Леоніда Кучми, перший заступник голови РНБО за президента Віктора Ющенка та голова Державної митної служби за часів Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. В останньому рейтингу найбагатших людей України В. Хорошковський посів 14 місце.
 

А. Береза
 

Читайте также по теме